office szerbia szolgáltatást

Üzletcentrum Szerbia

üzletcentrum Szerbia
Megbízott partner minden jogi és fizikai személynek, akik alapítani vagy fejleszteni szeretnék üzleti tevékenységüket Szerbia területén.
Hajlandóak vagyunk Önnek a következő szolgáltatásokat nyújtani: virtuális iroda alapítása, cég bejegyzés, cég kirendeltségének bejegyzése és fejlesztése, pénzügyi és vezetési tanácsadó szolgálat (financial and management consalting).

Virtuális iroda alapítása
Címűnk lehet Ön üzletinek székhelye és megegyezés szerint Önnek professzionális telefon szolgáltatást is tudunk nyújtani(telefonhívások és üzenetek fogadása), levelek fogadása és továbbítása, telefax és e-mail fogadása és továbbítása. Teljes értesítéseket amelyek érkeznek Ön részére, a megbeszélés szerint továbbítjuk.

Legnépszerűbb irodafelszerelés
Ezt a helyiséget használhatja olyan sürűn, ahányszor szüksége van rá, anélkül, hogy fizesse a havi bérletet. Egyenkénti használatát fizetetjük meg. Az Üzletcentrum-Szerbia ügyfeleinek akik bejegyeztették virtuális irodájukat, kedvező feltételek alatt használhatják ezt a helyiséget.

Cégbejegyzés
Cég alapítása kezdettől a végéig.

Cégkirendeltség bejegyzése
A cégek részére amelyek, presztizs jelenlétet kívánnak élvezni Szerbia területén. A mi Üzletcentrumunk fedi az alapvető kérdéseket amelyek illetik a behatást Szerbia kereskedelmi területére, majd azokat a kérdéseket is amelyek illetik a Szerbia területén létező üzletekkel való kapcsolat felvevését.

Velünk való közreműködésükkel, sokkal csökkenthetik kiadásukat, egy presztizs címmel Újvidék központjában, és a mi hosszantartó tapasztalatunkkal a Menagement terén, és szintén a pénzügyi tanácsadásban is.

E szolgálat jogi és fizikai személyeknek ideális, ha presztizs részt akarnak venni szerbia üzlet-területén, amely kizárhatatlan lépés a sikeres munkatervezés terén. Üzletinek szükségére, kivizsgálunk minden teret amelyen önnek nyújthatunk megfelelő segítséget, hogy ön üzleti tevékenységét nagyobb fokra emelhesse és sikeresebben fejleszthesse előre.